Τα μυστικά της σωστής ανάρτησης


1- Χαλαρώστε και αφεθείτε σε μένα. Όλα θα πάνε καλά, μη στεναχωριέστε.
2- Στην Αρχική σελίδα κλικάρουμε την επιλογή "Νέα Ανάρτηση".
3- Επιλέγουμε τίτλο για την ανάρτηση μας τον οποίο γράφουμε στο κενό πλαίσιο που βρίσκεται στο ανώτερο μέρος της σελίδας επεξεργασίας κειμένου και γράφει με γράμματα που αχνοφαίνονται "Δημοσίευση τίτλου". Για τους γκαβούς, αυτό υπάρχει αριστερά από την επιλογή που, σε κίτρινο ευκρινές φόντο, γράφει "Δημοσίευση".
4- Γράφουμε το κείμενο της ανάρτησης μας στο πλαίσιο επεξεργασίας κειμένου.
5- Στην περίπτωση που το κείμενο μας είναι μεγάλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κουμπάκι "Εισαγωγή μεταπήδησης" για να μην επιβαρύνουμε την αρχική σελίδα του blog. Μην τρομάζετε, μην πανικοβάλλεστε! Ηρεμήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, εκπνεύστε, χαλαρώστε και ψάξτε το στη σειρά των κουμπιών επεξεργασίας κειμένου πάνω από το πλαίσιο του κειμένου. Για να δείτε τι καλός που είμαι,είναι το τρίτο κουμπί μετά το κουμπί Σύνδεσμος. Εάν δεν το βρήκατε, σφαίρα στον οφθαλμίατρο...
Το κουμπάκι αυτό θα το πατήσετε στο σημείο που θέλετε να αποκρύψετε από την αρχική σελίδα τα υπόλοιπα και να εμφανιστεί το "Διαβάστε περισσότερα". Εάν μπερδεύεστε κάντε το αφού τελειώσετε το κείμενο της ανάρτησης. Κλικάρετε δηλαδή στο σημείο της αρεσκείας σας και πατήστε  "Εισαγωγή μεταπήδησης".  Όλα θα πάνε καλά! Ηρεμία χρειάζεται.
6- Αν θέλετε να παραπέμψετε τον αναγνώστη σε άλλο διαδικτυακό τόπο (μην σας πιάνει φόβος, το site εννοώ) πατήστε το κουμπάκι Σύνδεσμος. Μαγικό κουμπάκι πιστέψτε με. Μόλις πατήσετε αυτό το κουμπί θα σας βγάλει ένα πλαίσιο επεξεργασίας περίεργο σαν τέρας που φτύνει οξύ και θέλει να σας κάψει. Όχι μην το φοβηθείτε, εδώ είμαι εγώ!
Στο πλαίσιο που με τονισμένα γράμματα γράφει "Σε ποια διεύθυνση οδηγεί αυτός ο σύνδεσμος" θα κάνετε επικόλληση την διεύθυνση του site στο οποίο θέλετε να παραπέμψετε τον αναγνώστη. Μόλις κάνετε αυτό θα παρατηρήσετε πως η διεύθυνση έχει γραφεί εις διπλούν, δηλαδή και στο πλαίσιο που γράφει "Κείμενο προς προβολή". Εκεί, σβήστε την αρχική επικόλληση και γράψτε ότι θέλετε εσείς, όπως: "Πάτα εδώ", "Εδώ", ¨Δείτε εδώ", "Είμαι γάιδαρος" κλπ... Κλικάρετε την επιλογή "Άνοιγμα του συνδέσμου σε νέο παράθυρο" και πατήστε "ΟΚ".
7- Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή πως θα φαίνεται η ανάρτηση σας πατώντας το κουμπί "Προεπισκόπηση".
8- Αφού σιγουρευτείτε πως όλα βαίνουν κατ' ευχήν πατήστε "Δημοσίευση".
9- Εύγε! Συγχαρητήρια για την ανάρτηση σας! Μόλις κερδίσατε τη μάχη με το τέρας της τεχνολογίας και κάνατε μία ανάρτηση της προκοπής. Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαι μαζί σας!

5 σχόλια:

 1. θελω το ονομα του ξεναγου στο λαβυρινθο της αναρτησης για να ξερουμε που να στειλουμε τις ευχαριστιες μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και κάτι ακόμα... κύριε Πάπυρε, Πάπυρος μόνο κατ' όνομα μου φαίνεται είστε. Στην πράξη είστε Tabula rasa!
  Πότε έχετε σκοπό να μας τιμήσετε με καμιά ανάρτηση σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τωρα που εχω οδηγιες χρησεως το μονο που απομενει ειναι να βρω τα ματογυάλια μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από τις 4 Απριλίου τα ματογυάλια σου ψάχνεις κύριε Πάπυρε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή