Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παπαχρήστου, athlète de saut en longueur, συνέχεια

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Χ.Α. καταγγέλλει ότι ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ. Όχι διπλάσιο ποσοστό Θεόφιλε, μέχρι κ αυτοδυναμία τους κόβω να έχουν...

7 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά εγώ πάλι δεν συμφωνώ... Και μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο γεγονός και όχι για το τι κάνει σωστά το κράτος μας και τι όχι! Και όσο μαθαίνω γιαυτήν τόσο περισσότερο με νευριάζει. Όλο της το facebook και το twitter της έχει χρυσαυγίτες..καθόλου έτσι δεν το βλέπω ότι το καημένο το κοριτσάκι αποκλείστηκε. Το σχόλιο της είναι επί τούτου και ίσα ίσα από αθλητές, ΄τέτοιου επιπέδου με κόπους μιας ζωής, είναι που δεν περιμένω να ασχολούνται παραμονές των αγώνων με τέτοια, γιατί θεωρώ ότι για να έφτασαν σε τέτοιο σημείο είναι άτομα τελείως πειθαρχημένα με οράματα, αξίες, ιδανικά και στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη γνώμη μου ο αποκλεισμός της είναι άδικος. Κατ' αρχάς δεν θεωρώ ότι αυτό που είπε εμπίπτει στο πλαίσιο του ρατσισμού. Πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει.
    Αν τώρα την απέκλεισαν επειδή το twitter της έχει χρυσαυγίτικη επισκεψιμότητα είναι δυο φορές άδικο. Αποδεικνύει ότι είναι καθαρά πολιτική απόφαση.
    Δυστυχώς τα κόμματα αλλά και πολλοί φορείς κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τα ποσοστά της Χ. Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αν εγώ πω τώρα οτι συμφωνώ με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής γίνομαι αυτόματα Νεοναζί??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το γενικότερο νόημα που θέλει να περάσει η ανακοίνωση συμφωνώ κι εγώ. Ότι ο αποκλεισμός της αθλήτριας είναι ρατσισμός απέναντι στους Έλληνες δηλαδή.
    Διαφωνώ με την όντως ρατσιστική της τοποθέτηση ως προς τα αριστερά κόμματα. Εκεί βρίσκεται ο πραγματικός ρατσισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ όμως είναι αλήθεια. Η Δημαρ κ η κάθε Δημαρ μπορεί να ανακοινώνει ό,τι γουστάρει (αντεθνικό, αντιορθοδοξικό κτλ) κ κανείς δεν λέει τίποτα. Ενώ οι απέναντι "φασιστίζουν" διαρκώς.

      Διαγραφή
  5. όταν μιλούν υποτιμητικά για την Ελλάδα γερμανοί,άγγλοι και άλλοι διάφοροι,κάνουμε λόγο για ρατσισμό..όταν η κάθε βουλίτσα μιλάει απαξιωτικά(και δήθεν χιουμοριστικά)για αφρικανούς, αυτόματα δίνει την αφορμή σε ένα σύστημα να μετατρέψει ένα νοητικό ερωτηματικό σε εθνική ηρωίδα..καταλήγω λέγοντας ότι ορθώς αποκλείστηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή