Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Άσε μας ρε κοπελιά!

Απεργία πείνας έχει ξεκινήσει από το Σάββατο πρωί η Βίκυ Σταμάτη, διαμαρτυρόμενη για την "άδικη απόφαση των ανακριτών".

Η ίδια ζήτησε να κοινοποιηθεί αυτή η απόφασή της, ενώ ζητάει την ελευθερία της και να βρεθεί κοντά στο παιδί της. Παράλληλα, χαρακτηρίζει την απόφαση της προφυλάκισης της, άδικη και πολιτική.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της Βασίλη Χειρδάρη η Βίκυ Σταμάτη "βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κλαίει συνεχώς γιατί της λείπει το παιδί της και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει". "Πρόκειται για μια αμετάκλητη απόφαση που θα την τηρήσει μέχρις εσχάτων" συμπλήρωσε ο ίδιος.πηγή: NEWS 247.gr
Εγώ πάλι πιστεύω πως έχει πάρει μερικά κιλάκια κ θέλει να κάνει δίαιτα. Κ βρήκε αυτήν την δικαιολογία για να μην ξεφτυλιστεί!!!

11 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως τη βρίσκω πολύ κομψή κυρία!
    ΄
    Άσχετο θυμήθηκα την Ειρήνη Χειρδάρη τώρα και ανταριάστηκα! Πολύ δυνατό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που τη γνώρισα (τηλεοπτικά) σε πιο ώριμη ηλικία και όχι στα φόρτε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρε κ αυτό κ ανταριάσου ώριμα πια...http://ierosagon.org/2012/02/09/video-%CE%95%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%95%CF%87%CF%89-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CF%85%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πολύ γέλιο η αντίδραση της Μενεγάκη στο άκουμα του όρου "squirting". Βλέπε στο 5.55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν είμαι μόνο player, αλλά ολόκληρο playmaker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά πολύ γέλιο...πάνω στο καλύτερο σταμάτησε στην τριαντάρα... μήπως να πάρετε εσείς το βιβλίο... Αυτή όντως είναι θεά!!
    Αυτή η Βίκη Σταμάτη γιατί ανησυχεί για το παιδί της τώρα? αφού φαντάζομαι ελάχιστα το έβλεπε... να σαπίσουν όλοι στη φυλακή λέω εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μου λεει τιποτα εμενα αν βαλουν φυλακη τον καθε τσοχατζοπουλο και την καθε σταματη..η ποινη που τους αρμοζει ειναι η επιστροφη των χρηματων..φερτε πισω στο ελληνικο κρατος τα λεφτα..οι ποινες φυλακισης ειναι να 'χαμε να λεγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι vlado να μπει φυλακή όπως όλος ο κοσμάκης. Αρκετοί σαπίζουν στη φυλακή γιατί έκλεψαν για να φάνε. Κ δεν θα μπουν αυτοί που ρήμαξαν τη χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή