Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Και εκεί που λές.....''Βρε λές?????''

Ομολογώ οτι τις τελευταίες μέρες μετά τις εκλογές ενθουσιάστηκα με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και αν και δεν υπήρξα ποτε

αριστερός (συγνώμη για την ομαδοποιήση)τον χάρηκα τον Τσίπρα.Ναι ρε λέω οτι και να 'ναι, είναι προπάντων μια αλλαγή και αν έχει δίκιο????Και αν μπορεί όλα να τα αλλάξει?????
Μπήκα λοιπόν τώρα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του κόμματος και εκεί βρήκα AYTO .....
Ξενέρωσα,θύμωσα και απάντησα στον τίτλο της ανάρτησης μου:
 '' ΜΠΑ.....'' 

11 σχόλια:

  1. Θεοφιλούλη το "ΑΥΤΟ" δεν παραπέμπει στο "ΑΥΤΟ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα το "ΑΥΤΟ" σου παίζει τέλεια. Ας πάμε στο σχόλιο τώρα:
    Κι εμένα με συγχίζουν αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο όντως τα πιστεύουν ή είναι κινήσεις για να βρίσκονται στην επικαιρότητα χώνοντας τη μύτη τους παντού.
    Ελπίζω ότι μετά τις δεύτερες εκλογές, κατά τις οποίες ο κ. Τσίπρας διαφαίνεται ότι θα είναι πρώτο κόμμα, θα κοπούν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Κλεόμβροτε, δικαίωμα των ανθρώπων της θράκης να ανήκουν σε σύλλογο τουρκικής μειονότητας...???Έλεος ρε φίλε,δηλαδή εκεί που χτίζουν ένα ωραίο προφίλ που ελκύει όλους μας,είναι την ίδια στιγμή αγκιστρωμένοι σε διεθνιστικές κουλτουριάρικες παπαριές που σε ξενερώνουν....
    Θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσίπρας, με τη διερευνητική εντολή στα χέρια, επιχείρησε να την κάνει βόλτα σε όλα τα συνδικάτα. Κυβέρνηση όμως κάνεις με τους βουλευτές. Μακάρι να κάνω λάθος κ ο λαϊκισμός που επιδεικνύει να ναι τέχνασμα για τις επόμενες εκλογές, στην προσπάθειά του να γίνει πρώτο κόμμα κ να μπορεί να κάνει κυβέρνηση της αριστεράς. Γιατί τώρα δεν μπορεί. Δεν βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα...
    Δεν θα πέθαινα ποτέ για τα πιστεύω μου, γιατί μπορεί να είναι λάθος.
    Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχεις "πιστεύω"...
    Κλεόμβροτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Οι μεγαλοι μας φαινονταν μεγαλοι τοσα χρονια, ισως επειδη εμεις ημασταν γονατιστοι''
    Pierre-Joseph Proudhon 1809-1865 Γαλλος διανοουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο αβανταρουν σοσια-ληστες και Νεα ενΔΕΙΑ τα τηλεοπτικα καναλια,τοσο πιο πολυ θα εξαγριωνεται και ο κοσμος..και σε τελικη αναλυση φιλε allis επικοινωνιακα τρικ κανει..βεβαια τα ΜΜΕ παρουσιαζουν το ασπρο-μαυρο..σε ενα μηνα εγω προσωπικα θα ψηφισω αυτον που θεωρω οτι δεν εχει διαφθαρει(ακομη)..και αυτος ειναι ο τσιπρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.newsnow.gr/article/87768/aisxos-H-neolaia-tou-syriza-leei-ta-skopia-makedonia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η νεολαια του συριζα πρεπει επειγοντως να ανακαλεσει καποιες παρελθοντικες δηλωσεις..και παλι ομως δεν με πειθει ο φιλος να παω με σοσια-ληστες, με Νεα ενΔΕΙΑ και χρυσα αυγα..η χωρα ξεπουληθηκε με υπογραφες απο δηθεν ελληναρες των αλλων κομματων..οχι απο τον τσιπρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή