Σάββατο 5 Μαΐου 2012

No comments...

Όπως αναφέρει η Real News, η Βίκυ Σταμάτη από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισης της είναι απόλυτα αρνητική και καθόλου συνεργάσιμη ζητώντας μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση.


Η φοβία που έχει για τα μικρόβια είχε σαν αποτέλεσμα να αρνηθεί το συσσίτιο της φυλακής δηλώνοντας ότι προχωράει σε απεργία πείνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη κάνει light διατροφή καταναλώνοντας γιαούρτια με 2% λιπαρά, ζελέ, φρούτα και κράκερ. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, ο αδελφός της, της μετέφερε και σπιτικό φαγητό, ψητό κρέας με πατάτες.
 Ώστε γι'αυτό έκανε απεργία πείνας η σικ κυρία Σταμάτη και όχι γιατί της λείπει το παιδί της, άλλα γιατί να της λείπει αφού μάλλον όσο το έβλεπε πριν το βλέπει και τώρα...Ανόητη...Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι μη βάλει κανένα κιλό...ανόητη...

9 σχόλια:

  1. ZOU ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕΝΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ,ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ Ε,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ OLAY THΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ MADAME FIGARO,ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ...ΑΝΤΕ...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ Zou τα είχα πει ότι θέλει να κάνει δίαιτα κ το ονομάζει απεργία πείνας για να μην ξεφτυλιστεί, αλλά μάλλον δεν με προσέχεις...(http://colubra.blogspot.com/2012/05/blog-post.html). Δεν πειράζει i love you anyway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εξέφρασα παράπονο Κλεόμβροτε... την Βικούλα κράζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zou, κάνε εκείνο το τυραμισού και πήγαινε το στην κυρία... Μάλλον όχι, φερ' το να το ξηγηθώ εγώ, αυτή κάνει απεργία πείνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα ειχα δικιο σε προηγουμενη αναρτηση του colubra σχετικα με την ΣΤΑΜΑΤΗ που ειπα πως δεν κανει απεργια αλλα διαιτα τωρα που πλακωσαν τα καναλια,χαχα, πολυ μπροστα ειμαι γατακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φοβια που εχουμε και εμεις για τετοιου ειδους ''πολιτικα μικροβια'' μας αναγκαζει να ευχομαστε τον εγκλεισμο της σταματη για παρα πολλα χρονια στις φυλακες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά αυτή νομίζω μου τη σπάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή