Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Λύθηκε το πρόβλημα της στύσης! -Η Zozzefina στο Ιράν?

Λύση στο αιώνιο πρόβλημα της στύσης βρήκε κατά λάθος ένας 21χρονος Ιρανός. Ο περί ου ο λόγος έκανε τατουάζ στο...
πέος του προς τιμήν της κοπέλας του. Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του σε μόνιμη  στύση.Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα, ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πέος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στύση. «Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πέη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί.
Κ εδώ κολλάει η Ζοζζεφίνα. Στο πέος του έγραψε το περσικό ρητό " καλή τύχη στα ταξίδια σου" ( σε ταξίδια έλειπε η Ζοζζεφίνα τόσο καιρό)  κ το γράμμα "Μ" που είναι το αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του Ιρανού... (το γράμμα "Μ" είναι κ το αρχικό του επιθέτου της Zoζζεφίνας μας)
Σαν πολλές συμπτώσεις μαζί δεν έχουμε? Πού ήσουν Ζοζζεφινα τον καιρό που έλειπες από εδώ?
Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ  κ βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας...
ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ Ζοζζεφίνα που από μία τυχαία ερωτική σου σχέση με κάποιον Ιρανό, σε κάποιο από τα ταξίδια σου, εμείς οι άνδρες βρήκαμε τη λύση για την αιώνια στύση.

4 σχόλια:

  1. Το Colubra για άλλη μια φορά δείχνει πόσο κοντά είναι στον αναγνώστη και παραθέτει την ακριβή μορφή του τατουάζ:

    Mموفق باشید در سفر خود را

    Πρέπει βεβαίως να διευκρινίσουμε ότι τα περσικά διαβάζονται από τα δεξιά προς τ' αριστερά. Γι' αυτό το λόγο το "Μ" βρίσκεται στη βάση του πέους και τα υπόλοιπα ξεδιπλώνονται προς τη βάλανο. Για όσους δεν κατάλαβαν, το ρητό αυτό διαβάζεται από τη βάλανο προς τις τρίχες της ηβικής χώρας.
    Μια άλλη παρατήρηση είναι πως ο Ιρανός εραστής της Ζοζζεφίνας είναι μικροτσούτσουνος, καθώς στην αντίθετη περίπτωση άνετα θα μπορούσε να γράψει το επίθετο ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εδω παλι πληροφοριες μας δινεις???δεν θελουμε να ξερουμε ρε φιλε θελουμε να τα διαβαζουμε λαθος τα αραβικα,μας εχεις πριξει...

      Διαγραφή
    2. Διακρίνω έναν έντονο αντι(παπα)ανδρεισμό στα τελευταία σου σχόλια φίλτατε telis....τι σου συμβαίνει????

      Διαγραφή
  2. Κουράστηκα από τα ταξίδια και την έντονη ερωτική ζωή και είπα να καταλαγιάσω στην ηρεμία του Colubra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή