Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γύρισε ο τροχός..!

Ήγγικεν η ώρα! Σύμφωνα με στατιστικές, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. Αν διαβάσει όμως κάποιος προσεκτικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα καταλάβει πως η κρίση χτύπησε περισσότερο τα νόμιμα ζευγάρια, παντρεμένα ή μη. Σε ό,τι αφορά τις παράνομες σχέσεις, παρατηρείται αύξηση παρακαλώ! Αυτό έχει σημασία. Επίσης η κρίση χτύπησε περισσότερο τη Δεξιά! Και αυτό έχει σημασία.
Τι έχει γίνει κατά την άποψη μου;
Οι γυναίκες πλέον δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν για να δωθούν (ψυχή τε;) και σώματι.Τι είναι αυτό που ψάχνουν; Φυσικά το χρήμα. Κι αυτές που το βρήκαν, στους καιρούς των παχέων αγελάδων, τώρα αναγκάζονται να πουλήσουν (ή μάλλον να χαρίσουν) αλλού και την ψυχή τους και το σώμα τους γιατί χρήμα πλέον... γιόκ. Και εφόσον δεν υφίσταται πλέον ο κυριότερος λόγος συνύπαρξης, παύει αυτή να υπάρχει ή υπάρχει μεν αλλά σε λανθάνουσα μορφή.
Απ' όλη αυτή την κατάσταση πιο ευνοημένος βγαίνει ο πτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής ο οποίος σπανίως είναι Δεξιός (εκτός από τις περιπτώσεις αποδεδειγμένης βλακείας κατά τις οποίες κάποιος ενώ δεν έχει να φάει στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα, άγνωστο γιατί). Διότι, κύριοι και κυρίες, αι γυναί πλέον τείνουν να συνευρίσκονται ερωτικώς, παρασυρόμενες από αυθεντικό ερωτικό πάθος και ουχί από  τη ματαιότητα του χρήματος.
Κι επειδή ως γνωστόν η ιστορία επαναλαμβάνεται, κατά την οικονομική κρίση του 1929 ο αμερικανός επενδυτής Warren Buffet δήλωσε το εξής: "Είναι τόσο μεγάλη η οικονομική κρίση που οι γυναίκες ξανάρχισαν να παντρεύονται από έρωτα".
Ο τροχός γύρισε. Πτωχοί όλου του κόσμου... πανηγυρίστε!

2 σχόλια:

  1. Αυτός είναι καταδικασμένος να μη πανηγυρίσει ούτε τώρα που ο τροχός γύρισε. Έχει θυσιάσει τις γήινες αυτές απολαύσεις για τα πιστεύω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή