Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δεξιά και αριστερά

Ακούγοντας διάφορους ''αριστερούς'' αυτές τις μέρες άρχισα να πιστεύω οτι ο πακιστανός δράκος της Πάρου τελικά είναι ένας παλαιστίνιος εργάτης του μόχθου που απλά  ζητάει άσυλο..και πως πρέπει να σεβόμαστε την διαφορετικότητα διεστραμμένων δολοφόνων..και επειδή είχαμε τον έλληνα Δουρή δεν μας πειράζει να φέρουμε και τον πακιστανό Δουρή..και άλλωστε υπάρχουν και έλληνες βιαστές και φονιάδες..ας φέρουμε λοιπόν και αφγανούς και πακιστανούς για να κάνουν διαγωνισμό μεταξύ τους..σοβαρευτείτε ρε ψευτοκουλτουριάρηδες..άκουσα επίσης και πολλά ''κεντωδεξιά'' πολιτικά στελέχη να μιλούν για αναγκαία ''κακά'' μέτρα..σε αυτούς ένα μόνο έχω να πω..κατεβάστε όσο θέλετε τις συντάξεις..διαλύστε την παιδεία και την υγεία..ξεπουλήστε τα πάντα αν θέλετε για να σωθεί(όπως ευαγγελίζεστε) η χώρα..με μια όμως προυπόθεση..να ζείτε και εσείς με όχι παραπάνω απο 600(εξακόσια) ευρώ κάθε μήνα..

7 σχόλια:

  1. KAI ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεταναστευτικό δεν θα έπρεπε να ύπαρχει καν σα συζήτηση αυτή τη στιγμη γιατί πολύ απλά η χώρα μας βρίσκεται στη γαμημένη την ύφεση και δεν μπορεί να ταίσει τους δικούς της πολίτες,πόσο μάλλον τους δύσμοιρους τους μετανάστες....Δεν πιστεύω να αντιμετώπιζουν μεταναστευτικό πρόβλημα η Σερβία για παράδειγμα ούτε η Τσεχία και η Ουγγαρία....
    Όσο για τα υπόλοιπα ας ελπίσουμε επιτέλους το παιχνίδι αυτό της δήθεν κρίσης να τελειώσει πριν τελειώσουμε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α) Θα σας παρακαλούσα να μην υβρίζετε :)
    Β) Το μεγαλύτερο λάθος της σημερινής αριστεράς: οι απόψεις της περί μεταναστευτικού. Μα που ζουν οι άνθρωποι; Ακόμη και στον παράδεισο υπάρχει "πόρτα". Ολόκληρος Άγιος Πέτρος και εκτελεί χρέη θυρωρού.΄
    Τα πράγματα είναι απλά. Εισήλθατε παρανόμως; Εξέρχεσθε νομίμως.
    Ο παράδεισος τους χωράει όλους, ασχέτως αν η <ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με όλους σας. Παρότι ζείτε στον παράδεισο (οπουδήποτε εκτός Αθηνών) καταλαβαίνετε το μέγιστο του προβλήματος. Τα πράγματα είναι τραγικά κ θα γίνουν κ χειρότερα.
    ΥΓ. Υπάρχουν κ Έλληνες εγκλημάτιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή-σαφώς- υπάρχουν και έλληνες που εγκληματούν, δεν μας χαλάει να έρχονται και ξένοι εγκληματίες..και ας διαγωνίζονται μεταξύ τους..και ας κερδίζει ο πιο αποτρόπαιος..

      Διαγραφή