Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Επιτέλους Θεόφιλε θα βρεις λόγο για να πηγαίνεις στο γήπεδο....


Για το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι ο Ίσκο έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές τόσοι οι Ισπανοί όσο και οι Άγγλοι φίλαθλοι. Πάντως, βάσει βιογραφικού, θα είναι μια καλή προσθήκη για το ρόστερ του Άρη, αν αποκτηθεί.    Ο Ισπανός επιθετικός της Νιουκάστλ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας του και τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησής του.  

Ο 26χρονος  παίκτης είναι αρκετά γνωστός στο Αγγλικό κοινό, όπως και το Ισπανικό. Και αν οι συμπατριώτες του τον γνωρίζουν για τα κατορθώματά του εντός γηπέδου (διεθνής με την U21 με 11 γκολ και 72 γκολ στο πρωτάθλημα), στο «Νησί» (9 συμμετοχές και 1 γκολ) δεν συμβαίνει το ίδιο αφού έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα Μέσα για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Και πιο συγκεκριμένα με το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Αρκετές φωτογραφίες του Ίσκο δείχνουν να είναι... προκλητικές με τις απόψεις να διίστανται μια και άλλοι θεωρούν πως απλώς αστειεύεται και άλλοι πιστεύουν ότι απλά είναι gay και το δείχνει!     
Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το πως θα πρέπει το ποδόσφαιρο να «χειριστεί» το θέμα και για ποδοσφαιριστές ομοφυλόφιλους που «καταπιέζονται» και σταματούν την καριέρα τους ή κρύβουν για πολλά χρόνια την «φύση» τους.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι έχει «παρασημοφορηθεί» από τις αγγλικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ως «ο πρώτος gay ποδοσφαιριστής της Premier που το παραδέχεται, αφού με τις φωτογραφίες του το δείχνει ανοικτά».  (πηγή gazzetta.gr) 

Ακούς Θεόφιλε!!! Κ τώτα τρέχα, μόλις που προλαβαίνεις να αγοράσεις το διαρκείας σου στη θύρα 3!!! Sold out θα είστε κάθε Κυριακή!!!

2 σχόλια: