Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τελος εποχης

Τελος εποχης..για την σηψη της μεταπολιτευσης..τελος εποχης..για ''μαγαζατορες'' και ''πελατες'', για βολεμενους και αδικημενους..γι αυτους που οχυρωμενοι πισω απο διεφθαρμενους  καναλαρχες ψελλιζουν ακομα λεξεις οπως ''χαος'', ''καταστροφη'' και ''πισωγυρισμα''..πιστευω ακραδαντα οτι το μηνυμα των εκλογων ειναι αισιοδοξο κατα μια εννοια..αρκει τα νεα προσωπα που θα εισελθουν στην βουλη των ελληνων να κατανοησουν οτι η οργη μπορει να οδηγησει σε  θετικα αποτελεσματα για την χωρα μονο αν συνοδευεται και απο καταλληλες αντιπροτασεις..η τακτικη της ''μουτζας των προηγουμενων'' πρεπει να αντικατασταθει πλεον  απο γονιμα και ουσιαστικα προγραμματα..αλλα ισως το πιο ελπιδοφορο μηνυμα  που αφουγκραζομαι απο ολο αυτο το ''κυριακατικο σοκ'' ειναι οτι ακομη και αν δεν τα καταφερουν και οι καινουριοι τυποι,τοτε θα πανε και αυτοι σπιτι τους..καμια ψηφος απο εδω και στο εξης δεν θα ειναι δεδομενη..στην ιστορια θα μεινουν αυτοι που θα καταργησουν τις ταμπελες.. δεξιοι,αριστεροι,διαγωνιοι, δεν με νοιαζει..συνεργαστειτε μεταξυ σας,βρειτε τα, αρκει το συμφερον να ειναι (επιτελους) κοινο..
ΥΓ 1.  ''μαζι τα φαγαμε'' ειχε πει ο παγκαλος..δεκτον..ας πληρωσουμε ολοι  αναλογικα με το τι φαγαμε..
ΥΓ 2.  ''..και διατηρω ακομα μεσα στη σηπεδωνα την αριστερη φωνη και το ελληνικο το χρωμα..''
ΥΓ 3.  '' οταν ο Αρμαγεδδων θα σκοτεινιασει τα παντα στη γη, τοτε θα παρει μαζι του μεχρι και τις κατσαριδες''

4 σχόλια:

  1. Δεν κρύβω την ικανοποίηση μου για το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Ως νέος άνθρωπος με πνεύμα αλλαγής προς το καλύτερο δεν είναι δυνατόν να μη χαίρομαι για την ήττα των δύο κομμάτων που κατέστρεψαν τη χώρα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη πολίτες οι οποίοι δεν λένε να ξυπνήσουν παρά τις περιστάσεις και αυτοί είναι μεγαλύτερης κυρίως ηλικίας. Βέβαια, υπάρχει και ένα, ευτυχώς μικρό όπως αποδεικνύεται, ποσοστό νέων ανθρώπων που δεν ξυπνάνε ούτε με κανόνια. Αυτοί είναι, για μένα, ανάξιοι των περιστάσεων και δειλοί. Είναι οι "κάφροι" για τους οποίους έγινε λόγος προεκλογικά οι οποίοι ενώ κόπτονται υπέρ εθνικών συμφερόντων και καταφέρονται ενάντια στον δικομματισμό, όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα επιβραβεύουν τους καταστροφείς με την ψήφο τους.
    Ευτυχώς όμως με βάση τα αποτελέσματα της Κυριακής και αυτοί χάσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χάρηκα και εγώ...τις πρώτες ώρες πανηγύριζα,αν και το κόμμα μου δεν μπήκε στη Βουλή...Σήμερα όμως προβληματίζομαι...όχι για την πτώση του δικομματισμού...στα τάρταρα να πάει και πιο κάτω...Αλλά για το οτι δεν υπάρχει καθαρή επιλογή διάδοχης κατάστασης...Δεν αναδείχθηκε κάποιος ηγέτης που να με εμπνεύσει και να με γεμίσει με αισιοδοξία....και κυρίως σε πολλές εκλογές ο λαός αυτού του κράτους έχει πάρει λάθος αποφάσεις και οδηγήθηκε στην καταστροφή...στην πλήρη καταστροφή....ελπίζω όχι και τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ "ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ",ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απειλες ειναι δεδομενο οτι θα υπαρξουν..αν και πιστευω οτι η τρομοκρατια και οι υποδειξεις των ευρωπαιων θα οδηγησουν νεες παραταξεις σε μελλοντικο θριαμβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή