Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κοπέλα εκδικήθηκε τον βιαστή της με τον χειρότερο τρόπο…

Απίστευτη γενναιότητα έδειξε μια γυναίκα 40 χρονών, όταν αντίκρισε στο δικαστήριο το άνθρωπο που μετέτρεψε την ζωή της σε κόλαση, επιχειρώντας να την…. στραγγαλίσει και στη συνέχεια να την βιάσει. Το θύμα αυτής της αγριότητας βρήκε το θάρρος να κοιτάξει κατάματα τον βασανιστή του και να του φωνάξει: «Δεν είμαι θύμα, βγήκα νικητής από όλο αυτό» Η Heidi Damon...
ζήτησε να φανεί το πρόσωπό της στις κάμερες την ώρα που επιτίθονταν φραστικά στον 18χρονο Javon Cooper, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού! Χωρίς να διστάσει λεπτό η 40χρονη είπε: «Θέλω απλά να σου πω, και θέλω να με κοιτάς όταν σου μιλάω, ότι σήμερα όταν ξύπνησα ένιωθα τόσο χαρούμενη, όσο ποτέ δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι ζωντανή, ζωντανή, ζωντανή.
Δεν έσπασες το ηθικό μου. Δεν ταρακουνήθηκε η πίστη μου στο Θεό. Αντίθετα, τα δυνάμωσες και τα δύο. Δεν είμαι θύμα. Είμαι ο νικητής της υπόθεσης, ο πιο δυνατός και ο νικητής». Στο ξέσπασμα της γυναίκας ο κατηγορούμενος, προσπαθούσε να αποφύγει οποιαδήποτε οπτική επαφή με το «θύμα» του. Ο Cooper ομολόγησε την ενοχή του για απόπειρα δολοφονίας και σεξουαλικής κακοποίησης. Όταν επιτέθηκε στην Heidi, σε ένα παρκινγκ στο Ybor City της Florida ήταν 16 ετών.
Όμως ήταν τόσο αποφασισμένος για το έγκλημα που αποπειράθηκε να την πνίξει, μέχρι που εκείνη μελάνιασε και έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια της έβγαλε όλα τα ρούχα αλλά δεν τη βίασε. Η πίεση που δέχτηκε στο λαιμό της ήταν τόσο μεγάλη που τα μάτια της είχαν γίνει κατακόκκινα και είχε γεμίσει μελανιές. Η Heidi αναγκάστηκε να μείνει εκτός δουλειάς για περίπου ένα χρόνο, ενώ από τότε υποφέρει από χρόνιους πονοκεφάλους, ενώ όπως κατέθεσε στο δικαστήριο νιώθει φόβο όταν είναι έξω.
Πραγματικά ο λόγος της προς τον δράστη τσάκιζε κόκκαλα! «Την επιθυμία μου να γίνω όσα μπορώ να γίνω δεν θα τη χαλάσει κανείς. Επέζησα. Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ για αυτό που μου έκανες. Η ζωή μου ποτέ δε θα είναι ξανά όπως πριν. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα είναι ακόμα καλύτερη από πριν.
Τα δάκρυα που βλέπεις είναι δάκρυα χαράς. Γιατί δε θα σε ξαναδώ ποτέ. Ποτέ. Α, και ξέρεις και κάτι ακόμα; Το όνομά μου είναι Heidi Elizabeth Damon. Έχω όνομα. Εσύ έχεις έναν αριθμό και μια λίστα από τα εγκλήματα που διέπραξες. Το όνομά σου είναι “βιαστής” και “δολοφόνος”», ανέφερε η 40χρονη ξεχειλίζοντας από οργή.
πηγή: tromero.gr

4 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά για κάποιους που αρέσκονται να φωτογραφίζονται γυμνοί και να επιδεικνύουν με φιλαρέσκεια τη γύμνια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HTAN MIA AMAΡΤΩΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή