Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Ενας άντρας μπορεί να νιώσει την συγκίνηση που προσφέρει μία ανατροπή ή
μία διάκριση που πετυχαίνει η ομάδα του. Ακόμα καλύτερα όταν έρχεται μία νίκη ή ένας τίτλος. Μια γυναίκα δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Ένας άντρας χρειάζεται το πολύ 20 λεπτά για μπάνιο, 3 λεπτά για το τι θα φορέσει και 1 λεπτό για να μπει κάτω από τον νιπτήρα να βρέξει το μαλλί για να βάλει ζελέ(άσε που αν είναι και κάμπριο στο μαλλί δεν χρειάζεται και καθόλου-για ποιον χτυπάει η καμπάνα?). Μια γυναίκα θέλει μισή ώρα για να αποφασίσει τι θα βάλει, θα πει οτι δεν έχει τίποτα να φορέσει ενώ η ντουλάπα της είναι τίγκα, 1 ώρα για μπάνιο, 1 ώρα για μαλλί και μισή ώρα γιατί δεν βρίσκει παπούτσια να βάλει(ενώ έχει 10 ζευγάρια). Ένας άντρας δεν έχει περίοδο,έχει εκείνη. Από την άλλη όμως....οι άντρες βγάζουν προστάτη, οι γυναίκες όχι, οι άντρες πρέπει να ξυρίζονται και αναλόγως  την εργασία τους θα πρέπει να το κάνουν κάθε μέρα, οι γυναίκες όχι (όλο και θα σου φύγει καμμιά τρίχα στο νιπτήρα, έλα να μου πεις μετά) οι άντρες κάνουν μαστορέματα σε σπίτια και αυτοκίνητα (ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα) και στο φινάλε οτι έχει σχέση με όγκο, βάρος, μεταφορά (μωρό μου μπορείς να πάρεις αυτές τις τσάντες με τα ψώνια, δεν είναι πολλές,μόνο 64) -ναι ρε συ ποιος θα τα έκανε αυτά, η γκόμενα με το βυζί απ έξω που γνώρισες χθες το βράδυ? -οι άντρες είναι oι κουβαληταί της υποθέσεως. Πάρε και το κερασάκι στην τούρτα, θα πρέπει να συνοδεύσεις την καλή σου φιλαράκο μου σε πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος 18ης ξαδέρφης, γενέθλια του παππού της, μνημόσυνο του σκύλου της που το πάτησε πέρσι ένας φορτηγατζής, βαφτίσια της κόρης μίας που ήταν συμφοιτήτριες-βασικά ποτέ δεν την χώνεψε, αλλά τώρα σας κάλεσε και είναι ντροπή να μην πάτε) ενώ εκείνη την ώρα -και πως γίνεται πάντα αυτό είναι ανεξήγητο- πέφτουν κορμιά στο Μπάρτσα -Ρεάλ ή έχει κάτι στην TV που σκοτώνεις άνθρωπο για να μην το χάσεις... Εν κατακλείδι ξέρω οτι υπάρχουν και άλλα, ανέφερα κάποια ενδεικτικά, όπως σίγουρα υπάρχει και η άλλη πλευρά, των γυναικών ντε, αυτά έχει η ζωή, τι να κάνουμε τώρα... Σάμπως εσύ μαγκούφης θα μείνεις, νομίζεις φιλαράκι... τα λέμε...                                                                            
ΥΓ. Οταν λέμε σχέση, εννοούμε όλα τα στάδια, σοβαρή σχέση, αρραβώνα, γάμο, αν τα συμπτώματα τα αντιμετωπίζεις από το πρώτο!!! μόλις στάδιο, πες την οτι πας για τσιγάρα και φύγε Βραζιλία, το καρναβάλι το χασες αλλά όλο και κάτι θα βρεις να κάνεις, κόψε ένα για Ρίο ντε Τζανέιρο χωρίς επιστροφή και πάρε κανένα τηλ όταν θυμηθείς να μαθαίνουμε νέα σου...

5 σχόλια:

  1. Όπου και να πας πάλι με γυναίκα θα μπλέξεις. Κάτσε στ' αυγά σου, πιες το καφεδάκι σου και κοίτα τον πισινό που περνάει. Εκεί βρίσκεται η ευτυχία στη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "ένας χαφτομόνας σε μια σχέση" κ όχι ο δικός σου!!!! Η άλλη λύση είναι να παντρευτείς μια καραφλή αρσιβαρίστρια, 45 ετών, χωρίς συγγενείς κ φίλους, που να έχει δουλέψει κ ένα φεγγάρι στα "μαστορέματα", του κυρ Βαγγέλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αν δεν παίρνεις από λόγια να σου ρίχνει και καμιά χριστοπαναγία να στρώσεις χαρακτήρα, κι αν δε σου αρέσει τράβα στη μάνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΡΕ АLLIS TI EXEI,MIA XAΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ SCANIA ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή