Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Tα έχει όλα κ συμφέρει!

Τι θα κάνατε αν υπήρχε ένα ανεξάρτητο κόμμα στην Ελλάδα που περιέχει τα ανανεωτικά ρεύματα όλων των υπολοίπων κομμάτων? Τι θα κάνατε αν υπήρχε ένα κόμμα που στην ιδρυτική του διακήρυξη όριζε την διαγραφή όλων των χρεών κ επιπροσθέτως σας χάριζε κ ένα οικόπεδο συν μία ζωή (μάλλον για να συνεχίσετε να παίζεται το shinobi)?
-Eγώ αυτό το κόμμα θα το ψήφιζα με τα δύο χέρια!!! Κ ναι υπάρχει κ ονομάζεται.. "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)",παίρνει μέρος στις εκλογές της 6ης Μαϊου κ ζητάει την στήριξή μας.  (στη φωτό ο Αρχηγός του κόμματος Μιλτιάδης Τζαλαζίδης) κ εδώ  η διακήρυξή του! 
Συμπαθέστατος κ ειλικρινής μου φαίνεται ο παππούλης.

1 σχόλιο:

  1. ισως τελικα να επιλεξω να δωσω την ψηφο μου στον παππουλη..πριν με κρινετε οτι ειναι επιπολαια επιλογη που βασιζεται σε επιφανειακη αγανακτηση,απλα κοιταξτε στον καθρεφτη και καντε ενα συντομο ''φλας μπακ'' των επιλογων που ειχατε σε ολες τις προηγουμενες εκλογικες αναμετρησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή