Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επιτέλους το ΜΕGΑ αποκαλύφθηκε.

Εδώ κ καιρό το  Μega channel κατηγορείται  πως δεν ασκεί  καθόλου κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι περισσότεροι τηλεθεατές θεωρούν πως οι δημοσιογράφοι του καναλιού (βλ. Πρετεντέρης, Καψής, Καμπουράκης κ ΣΙΑ) αποτελούν τα φερέφωνά της ή ακομη χειρότερα το ίδιο το γραφείο τύπου της.(σημ. ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης είναι ο κύριος Παντελής Καψής,αδερφός του Μανώλη Καψή που αναφέρθηκε παραπάνω). Το Μεγάλο κανάλι  με τη σειρά του πάντα απαντούσε με ειρωνεία στα κακόβουλα όπως τα χαρακτήριζε σχόλια . Σήμερα επιτέλους  αποκαλύπτεται...
Κ ιδού η αποκάλυψη. Σιγά την αποκάλυψη θα πούμε εμείς κύριοι του MEGA...κ η κουτσή Μαρίκα το ήξερε.(που λέει ο λόγος)

9 σχόλια:

  1. Μάλιστα... Αγαπητέ φίλε allis διαφωνώ με την άποψη σου, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κανάλι εξυπηρετεί συμφέροντα, πάντως η υποψηφιότητα του Λιάρου ή η επιλογή του Καψή σίγουρα δεν είναι απόδειξη περί τούτου, ούτε καν ένδειξη. Ας μη ξεχνάμε ότι η πάλαι ποτέ σημαία, φλάμπουρο της ΝΔ (βλ. Ρουσόπουλος) βγήκε από τα σπάργανα του Mega. Ο κύριος αυτός την δεκαετία '89-'99 ήταν δημοσιογράφος του Μεγάλου καναλιού και αν δεν απατώμαι διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σώφρον να χρεώνεται ένα κανάλι μια προσωπική επιλογή. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να χρεωθεί το Alpha την επιλογή του Κύρτσου, η ΕΡΤ (πιο παλιά) την επιλογή της Κανέλη ή δεν ξέρω γω ποιο κανάλι την επιλογή του Παναγιωτόπουλου κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι απόλυτα αντίθετος στην παιδιάστικη κατ' εμέ λογική "το λένε οι πολλοί, άρα ισχύει" ή "το λένε όλοι, άρα ισχύει".
    Αν εγώ θελήσω να διασπείρω μια φήμη για σένα στην αγορά της γενέτειρας σου ότι σε ελκύει το ισχυρό φύλο και η σχέση σου είναι απλώς βιτρίνα, σίγουρα θα βρω πρόθυμα αυτιά και στόματα να πιστέψουν και να μεταδώσουν τη σπέκουλα. Αυτό δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο.
    Σου το έχω ξαναδώσει το συγκεκριμένο παράδειγμα, ότι κάποτε όλοι υποστήριζαν, και ήταν σίγουροι γι' αυτό, ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη. Μάλιστα όσοι υποστήριζαν το αντίθετο έρχονταν αντιμέτωποι με τη φωτιά.
    Οι αποδείξεις είναι αυτές που πιστοποιούν κάτι ως πραγματικό και αυτές μπορούν να προέλθουν έστω και από έναν. Οι πολλοί είναι περιττοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μη παραδοχή του αυτονόητου σε κατατάσει πολλές φορές στην κατηγορία του γραφικού.Όσον αφορά τώρα την λογική "το λένε οι πολλοί, άρα ισχύει" σίγουρα είναι παιδιάστικη, όταν πρόκειται για γνώμες που χρήζουν επιστημονικής τεκμηρίωσης, όπως το η γη γυρίζει.Δεν νομίζω όμως πως το να μιλήσεις για φιλοκυβερνητικό MEGA χρειάζεται οποιαδήποτε απόδειξη ή κάποιου είδους έρευνας.Άλλωστε το παραδέχονται κ οι ίδιοι... δες εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=sWIGP7a3N28)κ εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=QDlwE6OV2ZU)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα ήταν λάθος η επιλογή της λέξης "επιτέλους" στον τίτλο της ανάρτησης.Σίγουρα ήταν λάθος και η επιλογή της λέξης "αποκαλύφθηκε".Μάλλον έψαχνα για αποκλειστικότητα...Διαψεύστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιωπή, αναιδέστατε! Έβγαλες και γλώσσα.
    Εγώ δεν αρνήθηκα κάτι, είπα "Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κανάλι εξυπηρετεί συμφέροντα". Αυτό που λέω είναι πως η υποψηφιότητα του Λιάρου δεν σημαίνει κάτι, είτε το Mega είναι φιλοκυβερνητικό είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ το ξέρω οτι είναι φιλοκυβερνητικό από μέσα.Ξέρω κ την αρχηγό του blog πολύ καλά...Κ φυσικά ξέρω κ που μένεις.Γι΄αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλά λοιπόν! Ένοχος!
    Η ποινή σου θα εκτελεστεί την Κυριακή του Θωμά. Επτά μαστιγιές τις οποίες θα σου τις ρίξει η zozzefina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ,ΜΗΔΕΝΙΚΟ,ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΜΑΛΑΚ...ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες τα ρε Uki. Ρίξε κι εσύ μια μαστιγιά στα πισινά του allis, δώρο από μένα. Τον λυπάμαι τον καημενούλη και δεν βάζω τον δήμιο να του τις ρίξει. Τον Λευτερίνιο αντί Μουρίνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή