Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Εκλογές 2012...


         Επιτέλους κύριοι! Ορίστε ποιος θα υπογράψει το κοινωνικό συμβόλαιο!


Κυρίες και κύριοι σας αβέλω λατσαβαλέ,
αφρακιάζομαι η γκουργκουτσελού, γιατί δικέλω όλες τις ζουγκλολουμπίνες, τις λούγκρες, τους γκραν τζαζμπερτερομπουρούς και τα θεόμπαρα που γκουρτσαλιάζουν θρονιασμένοι παρατίκ στο κρεβοκάθικο. Να έχουν αρπάξει την ζωμοσακούλα και να δένουν μπαλόμπα και καλιαρντά χαλέματα.
Ενώ ο λαός, λιγδομπερντές δικελοσβουριασμένος, ατσινάβωτος και ανεμιάρης συνεχώς στο ανεμοτζάσιμο και στη κοντόχαλη, αβένει διακόνα στο μπερντέ και έχει πέσει στην αχαλού και στο γεροδιακονιάρισμα
Να πρεσάρουμε και να αβένομε κόντρα τέμπο σε όλους τους σκατέδες που τσεβένουν κουσελιά στα όνειρα μας. Και νά κανα γουανομετούφες. Και αφήνομε τις βιντεομπλαντορούφες να μας πίνουνε το μπλάντυ.
Μόνο έτσι θα γλιτώσει η παξ κελατζί μουτσόπουρη Ελλάδα.
Αλλιώς μας δικέλω να τζάμε τα τηρα χά και να αδικοκουτιαζόμαστε.
Αβέτε μου μόν να εντερογλασσώ, γιατί άφρισα η μπλούγκρω !
Ούπτσα και στο λατσοδίγκελμα !


Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι τα καλιαρντά. Η αργκό δηλαδή γλώσσα των ομοφυλοφίλων.

2 σχόλια:

  1. ρε φίλε ανατρίχιασα,είναι απο τους τελευταίους δίσκους του θεού χάρυ(τέλη 90,νομίζω)και είχα να το ακούσω χρόνια......έχω ξάδερφο φανατικό με χάρυ και μου έβαζε να τα ακούω όλα....ο δίσκος λέγεται ανάποδα...κάπως έτσι....μόνο κάτοικος του ΙΚΑ (για να μην ξεχνιόμαστε κίολας)θα μπορούσε να κάνει αυτήν την ανάρτηση....thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "άλλοι" δεν ξέρουν απ' αυτά. Όταν γνώρισαν τον Χάρυ Κλυν αυτός ήταν ήδη ξεπερασμένος. Δεν μπορούν να εκτιμήσουν το μεγαλείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή