Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ηorry's Speaking

Αγαπητοί bloggers του Colubra θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών αυτού του εγχειρήματος το οποίο, έχοντας θέσει από νωρίς τον πήχη πολύ ψηλά, τείνει να συσφίξει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς αυτής της παρέας. 

 Θα ήθελα λοιπόν να συγχαρώ το φίλο Κλεόμβροτο γι αυτή του την πρωτοβουλία αλλά, πρώτα απ' όλα και καθότι Ιστουνδός από τα γεννοφάσκια μου, θα ήθελα να απευθύνω τα σέβη μου στην κυβέρνηση αυτής  της χώρας: στον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Lefterinio, στον Υπουργό Αθλητισμού και Μεταφορών (καθότι μπαλαδόρος και γρήγορος) Uki , στο συνάδελφο και Υπουργό Παιδείας Allis και τέλος στον Υπουργό Ναυτιλίας Tellis .( σημειώνω οτί οι τίτλοι αυτοί είναι ενδεικτικοί  και μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή καθώς τα χαρίσματα καθενός εκ των παραπάνω είναι πολλά, ως εκ τούτου μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οιοδήποτε χαρτοφυλάκιο!)
 Δε θα μπορούσα όμως να μην καταθέσω και εγώ την αποψή μου, αλλά και κάποια γεγονότα σ' αυτήν χρόνια κόντρα μεταξύ Ιστουνδίας και ΙΚΑ. Κυρίως θα απευθυνθώ στον ευεργετηθέντα αλλά συνάμα αχάριστο Θεόφιλο . Αδερφέ γιατί τόση αποστροφή γι αυτή τη χώρα στην οποία η οικογένεια σου, και η εξ αίματος (στην Εφόρων λίγο παλαιότερα για όσους δεν ενθυμούνται) και η εξ αγχιστείας έχουν αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες.Το ξέρεις ότι με ένα απλό διάταγμα του Πρωθυπουργού μπορεί να υπάρξει εμπάργκο με ανυπολόγιστες συνέπειες? Ακόμη, που ήταν ολοί οι μαγκαρίκοι του ΙΚΑ όταν σε μία απλή παράκληση της μαϊμούς της ΑΛΑΝΑΣ(μεγάλου αδερφού του TATAKIS) για ένα κατοστάρικο τρομοκρατήθηκες προσφέροντάς του ολόκληρο πεντακοσιάρικο? Μήπως ήταν απασχολημένοι ζητώντας ο ένας από τον άλλο μια γλειψιά? Όσο για την πολυπολιτισμικότητα μην ξεχνάτε γατάκια οτί οι έννοιες μεταναστάτες και γιουγκοσλαβίδες διατυπώθηκαν από βέρους Ιστουνδούς και οτι αυτή η χώρα πάντα ήταν δεκτική σε όλα τα κινήματα χωρίς να χάνει το χαρακτήρα της και χωρίς να αλλοτριώνεται! Αλήθεια ποιος από εσας στις μέρες μας πατάει το πόδι του στο ΙΚΑ ? 
  Τέλος θα ήθελα να παραθέσω το όραμά μου για την περαιτέρω ανάπτυξη της μεγάλης Ιστουνδίας το οποίο και συζητήθηκε και τον σύντροφο Allis . Βιτρίνες με κορίτσια, αλά Άμστρενταμ, σε όλη τη Ραβινέ και τη Δυτικής Θράκης . 
  Εκλιπαρώ για τα σχολιά σας και απευθύνω χαιρετισμούς σε όλα τα στελέχη της διασποράς . Ούτως ή άλλως το σερραϊσταν ή όπως αλλιώς ευστοχα διατύπωσε ο Uki Akanesburg μας ενώνει.

Mε σεβασμό
ΗΟRRY

11 σχόλια:

  1. Βιτρίνες κ στην Ιουστινιανού παρακαλώ, αντιπρόεδρε της κυβερνήσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται και στην Ιουστινιανού και Π. Κωστοπούλου και Δημογερόντων και Εφόρων, θα με συγχωρέσετε για την αμέλεια μου!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχχαχαχαχαχαχα....είσαι τραγικός!!!!!!!!Το εμπάργκο δε το φοβόμαστε τα υποδήματα μας απευθύνονται σε καλαίσθητους νοικοκύρηδες ανθρώπους και όχι σε καννίβαλους όπως λέει και ο σύντροφος kleomvrotos....Στο ΙΚΑ δεν πάμε γιατί το ΙΚΑ είναι ιδέα σας το ξανάπα,δεν περιορίζεται απο σύνορα.....Στην άτυχη μου στγμή στην πλατεία ελευθερίας, για άλλη μια φορά επαληθεύθηκε η προνοιακή πολιτκή που η ιδέα ΙΚΑ με μεγάλωσε.......
    Ζήσε στο ψευδοκράτος σου με την παράνομα διορισμένη κυβέρνηση σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και κάτι που ξέχασα.....γέννημα θρέμμα βρε απατεώνα???? αφού στην Καλένδρα ήσουν για πόσα χρόνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δόξα κ τιμή δτο μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει το σερραϊσταν τον ΛΙΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Horry η ανάρτηση σου δεν μπορώ να πω σπάει κόκκαλα. Όμως αρκετά! Θα είμαι λακωνικός. Σέρρες χωρίς Ιστουνδία γίνεται, και καλύτερη μάλιστα... Σέρρες χωρίς ΙΚΑ δεν νοείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ,Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ,ISTUNDIA UBER ALLES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδα ποτέ στην ΙΣΤΟΥΝΔΙΑ ουρές από ωρυόμενους γεράκους να διαμαρτύρονται κ να απειλούν να γκρεμίσουν οτιδήποτε. Ενώ συνεχώς βλέπουμε το σαπιοκτήριο του ικα κ τους εκεί άκρως διεφθαρμένους υπαλλήλους του να υβρίζονται κ να χλευάζονται συστηματικά. Άρα μάλλον το ικα δεν χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν εννοούσα ούτε το κτήριο του ΙΚΑ, ούτε το ίδρυμα αυτό καθεαυτό. Εννοούσα όλη τη γύρω περιοχή του κέντρου. Με τα αγάλματα μας, τις πλατείες μας... Αλλά εκεί στο γκέτο που είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω, κατά την ταπεινή μου άποψη και χωρίς να ανήκω σε κανένα χώρο πλην συναισθηματικών λόγων, αυτό με τις βιτρίνες είναι λίγο υπερβολικό και νομίζω ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην πόλη των Σερρών, σε αντίθεση με την άκρως αναπτυγμένη παιδική χαρά του ΙΚΑ την οποία έχω επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο καιρό εκμεταλλευόμενη την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει σε συνδυασμό με την ασφάλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή