Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ποιος Vlado ρε παιδιά!!!

Ποιος Vlado ρε παιδιά που το παίζει κ ειδήμων κ σχολιάζει μέχρι κ ημιτελικούς Champions League?
   Από πού κ ως πού δηλαδή κ καθόμαστε εμείς κ τον διαβάζουμε κιόλας? Γράφει λες κ ξέρει, λες κ έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ποδόσφαιρο. Θα μου πεις αν δεν σου αρέσει μην τον διαβάσεις ξανά. 
Εγώ το δηλώνω τώρα υπεύθυνα πως δεν πρόκειται ποτέ να το ξανακάνω αλλά θέλω να πείσω κ εσάς να με ακολουθήσετε. Το παιδί είναι πέρα για πέρα ΑΣΧΕΤΟ!!! Όχι μόνο αυτός αλλά κ κάτι Σωτηρακόπουλοι, κάτι Σπυρόπουλοι το ίδιο ΑΣΧΕΤΟΙ είναι. Κ πάλι θα  έρθεις κ θα μου πεις " κ ποιον να διαβάσω ρε allis για να ενημερωθώ για τα ποδοσφαιρικά"? Κ εγώ θα σε απαντήσω την Αλέκα . Αυτή ξέρει καλύτερα. Δείτε εδώ το σχολιασμό της Αλέκας Παπαρήγα για το χθεσινό μεγάλο ημιτελικό!!!

8 σχόλια:

  1. Αν και δεν μου αρέσει καθόλου συμφωνώ. Νομίζω πως το καλύτερο και για τον φίλαθλο κόσμο αλλά και για την Αριστερά είναι να αλλάξουν θέσεις ο Vlado με την Παπαρήγα. Είμαι σίγουρος πως ο Vlado θα προσφέρει στην Αριστερά περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η Παπαρήγα αναλάβει καμιά ομάδα ποδοσφαίρου το πιθανότερο είναι κατα την είσοδο της ομάδας στο γήπεδο για την παρουσίαση κ το χαιρετισμό, να μην σταματούσε ποτέ αλλά να συνέχιζε την ΠΟΡΕΙΑ της στον αγωνιστικό χώρο σαν σε διαδήλωση, κ όταν θα έφτανε στο πέταλο να αρχίσει να πλακώνεται με τα ΜΑΤ. Φυσικά τα απλωμένα πανό στο γήπεδο θα είχαν συνθήματα, όπως το "έξω από το ΝΑΤΟ κ την ΕΕ, ΣΦ ΚΙΛΕΛΕΡ" κ " Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι η μόνη λύση είναι αντίδραση κ πάλι, ΣΦ ΠΕΡΙΣΣΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπαιρνε την ομάδα και να έφευγε μα τα πρώτα σφυρίγματα. "Έξω από δω", "Έξω από κει" Κάτω η διαιτησία" "Λευτεριά στον Μπέο" κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανοντας την αυτοκριτικη μου,δεχομαι απολυτα τις αιχμες απο τον allis..αν και πιστευω οτι η αλεκα εχει δικιο..η μπαγιερν επαιξε σαν το κκε,η ρεαλ θυμισε την πολιτικη ανοιξη,η τσελσι ειναι οι οικολογοι του αθληματος και η μπαρτσα ενα ξεπερασμενο στα ματια του κοινου πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πληροφοριες που θελουν την αλεκα ως πιθανη αντικαταστατρια του ζοζε μουρινιο ελεγχονται ως ανακριβεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με σέντερ μπακ τον Γιάννη τον Μιχαλόγκωνα το πρωτάθλημα το έχουμε για πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή